Splinterny vaskemaskine stjålet fra opgang i Voldgade

11. januar 2021 112

En kvinde fra Voldgade i Sønderborg skriver mandag omkring klokken 15.30 i et opslag på Facebook, at hendes splinternye vaskemaskine er stjålet fra opgangen.

Det satte gang i en række skriverier – og pludselig dukker der et screenshot af præcis samme slags vaskemaskine op – og den er sat til salg kort efter tyveriet fra opgangen.

“Jeg kan ikke sige, om det drejer sig om den samme vaskemaskine, fordi patruljen endnu ikke har meldt tilbage”, siger vagthavende hos politiet.

En vaskemaskine har et serienummer og stemmer nummeret på opvaskemaskinen i opslaget med det nummer, som kvinden i Voldgade har på sin kvittering, så kan politiet sætte flueben ved den sag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...