Splinterny vaskemaskine stjålet fra opgang i Voldgade

11. januar 2021 112

En kvinde fra Voldgade i Sønderborg skriver mandag omkring klokken 15.30 i et opslag på Facebook, at hendes splinternye vaskemaskine er stjålet fra opgangen.

Det satte gang i en række skriverier – og pludselig dukker der et screenshot af præcis samme slags vaskemaskine op – og den er sat til salg kort efter tyveriet fra opgangen.

“Jeg kan ikke sige, om det drejer sig om den samme vaskemaskine, fordi patruljen endnu ikke har meldt tilbage”, siger vagthavende hos politiet.

En vaskemaskine har et serienummer og stemmer nummeret på opvaskemaskinen i opslaget med det nummer, som kvinden i Voldgade har på sin kvittering, så kan politiet sætte flueben ved den sag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...