Sport med slag så fjerene flyver

3. november 2014 Kultur

IMG_5345Mandag aften står i badmintonens navn i Ulkebølhallen, hvor det ud på aftenen var senioerernes tur til at svinge ketcherne. Denne mandag var baner ikke ligefrem overfyldte. Men det er der en forklaring på:

“Der er en stor del af spillerne, der er ude og spille kampe”, siger Marieanne Hugener-Ohlsen til SønderborgNyt. Hun er tidligere træner i klubben og i dag er hun med i flere forskellige udvalg.

Hele 180 spillere er med i klubben, når både turneringsspiller og motionister tælles med.

IMG_5295“Badminton fascinerer mig, fordi det er noget med en bold og så er det konkurrence”, siger Marieanne Hugener-Ohlsen. Hun  har tidligere løbet en hel marathon og har bestemt sin mening om løb og løbetræning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ganske enkelt for kedeligt, fordi der ikke er noget med en bold”, siger hun.

I Ulkebøl spilles der træningskampe på kryds og tværs uden skelen til alder eller niveau. Det sker også mandag aften, hvor der især er fart på fjerboldene på de to af banerne. Der blev kæmpet så svenden lø fra de fire spillere, der fik svinget ketcherne.

“Det gælder jo om at få motion, have det sjovt og nyde godt af sammenholdet i klubben”, siger Marieanne Hugener-Ohlsen.

Læs mere om klubben HER og se flere billeder fra mandagens fjerhygge HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Kultur, Sønderborg

Vind billetter til Opera on the Rocks i Koncertsalen Alsion

30. november 2022 Kultur

Glæd dig til den usædvanlige blanding mellem opera og rock. En helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer. Vind billetter […]

Læs mere...