Sportsfolk og ildsjæle blev hædret

18. april 2015 Sønderborg

Lørdag eftermiddag blev rammen om det årlige hædrings-arrangement, hvor vi påskønner det seneste års gode, IMG_4574lokale resultater i sportens verden og tildeler særlig hæder til foreninger og enkeltpersoner, som har ydet en ekstraordinær indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen siger i sin tale, at uden vennerne i klubben, så ville mestene ikke have været mestre.

Borgmester Erik Lauritzen siger i sin tale, at uden vennerne i klubben, så ville mestene ikke have været mestre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et lukket arrangement, som foregår på lørdag, den 18. april, fra kl. 12.30 på Sønderborg Teater, ved Comwell Hotel.

Programmet blev indledt med en velkomst ved folkeoplysningsudvalgets formand, Peter Landergren, hvorefter borgmester Erik Lauritzen holdt sin hædringstale.

Efter talerne hædrede Peter Landergren og formand for Kultur-, borger- og fritidsudvalget, Charlotte Riis Engelbrecht, de mange mestre og de, der har været udtaget til internationale mesterskaber.

Borgmester Erik Lauritzen forestår hædringen af dem, der var valgt til at modtage priserne som hhv. årets forening, årets ildsjæl, årets leder, årets nye aktivitet og årets talent – alle for 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs var der underholdning ved Sønderborg Musikskole og Nordals Folkedansere.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 112, Sønderborg

Havegrill startede en mindre brand

8. februar 2023 112

Onsdag omkring klokken 18 blev der ringet efter Sønderborg Brand og Redning fra Goethesgade, fordi der var ild i en havepavillon og noget kvas. “Der var en, som havde gang i havegrillen og det var ilden fra den, der fik fat i pavillonen og kvaset”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. “Og så vil jeg […]

Læs mere...