Sportsfolk og ildsjæle blev hædret

18. april 2015 Sønderborg

Lørdag eftermiddag blev rammen om det årlige hædrings-arrangement, hvor vi påskønner det seneste års gode, IMG_4574lokale resultater i sportens verden og tildeler særlig hæder til foreninger og enkeltpersoner, som har ydet en ekstraordinær indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen siger i sin tale, at uden vennerne i klubben, så ville mestene ikke have været mestre.

Borgmester Erik Lauritzen siger i sin tale, at uden vennerne i klubben, så ville mestene ikke have været mestre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et lukket arrangement, som foregår på lørdag, den 18. april, fra kl. 12.30 på Sønderborg Teater, ved Comwell Hotel.

Programmet blev indledt med en velkomst ved folkeoplysningsudvalgets formand, Peter Landergren, hvorefter borgmester Erik Lauritzen holdt sin hædringstale.

Efter talerne hædrede Peter Landergren og formand for Kultur-, borger- og fritidsudvalget, Charlotte Riis Engelbrecht, de mange mestre og de, der har været udtaget til internationale mesterskaber.

Borgmester Erik Lauritzen forestår hædringen af dem, der var valgt til at modtage priserne som hhv. årets forening, årets ildsjæl, årets leder, årets nye aktivitet og årets talent – alle for 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs var der underholdning ved Sønderborg Musikskole og Nordals Folkedansere.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...