Spring med i videnskabslæsekreds

20. september 2016 Kultur

Har du lyst til at læse videnskabelig litteratur og diskutere det med andre. Så er muligheden her nu. Biblioteket Sønderborg inviterer onsdag kl. 17 til et opstartsmøde om en videnskabslæsekreds.

Læsekredsen giver mulighed for at læse og diskutere populærvidenskab bredt.

Det kunne eksempelvis være en blanding af biografier om og af videnskabsmænd som Bohr, Newton og Einstein samt populærvidenskabelige værker a la ”En kort historie om næsten alt” af Bill Bryson, ”Mit smukke genom” af Lone Frank og ”Dobbeltspiralen” af James D. Watson, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kunne også være tale om diskussioner af videnskabelige artikler og videoer samt evt. læsning af tekster på andre sprog.

Kom og være med til opstartsmødet, hvor rammerne for gruppen udformes. Vi modtager også gerne forslag til bøger og emner, som du godt kunne tænke dig at diskutere i fællesskab.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...