SSW: Danskere i Nordtyskland skal fritages for vejskatten

21. september 2014 Erhverv

Hvis Tyskland, som bebudet, indfører vejskat for at køre på landets veje, vil det ramme især de handlende og pendlerne hårdt. SSW stritter imod forslaget.

Den tyske regering planlægger vejskat.

Den tyske regering planlægger vejskat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tyskerne skal også selv betale afgiften, men pengene bliver refunderet via bilskatterne. Derfor er det reelt kun udenlandske bilister, der får en merudgift.

SSW har lørdag på deres landsmøde skrevet en resolution, der som minimum skal undtage danskere i Nordtyskland fra at betale afgiften.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det kommer til at gå ud over grænsehandlen og skal vi have besøg af vores familie og venner fra Danmark, skal de betale skat for at besøge os, siger Flemming Meyer, formand for SSW.

Priserne:

10 dage – 10 Euro
2 måneder – 20 Euro
1 år – 103 Euro

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...