Stadig få billetter til pigekorets juleshow

1. december 2017 Kultur

Man skal skynde sig at købe billetter, hvis man skal nå at opleve weekendens store juleshow “Så det jul” på Alsion!

Julestemning, nisser, lys, engle, dans og julesang – ingredienserne  til en storslået oplevelse i Alsion lørdag den 9. dec. kl. 16 og søndag d. 10. december kl. 14 er lagt i gryden og klar til at blive serveret ved Sønderjysk Pigekor og Drengekors store juleshow: “Så det jul”.

Ved showet medvirker korets 155 sangere, 60 dansere fra Sønderjyllands Balletakademi og Als Performance Akademi samt både klassiske og rytmiske musikere – og ikke mindst Flemming Nissen, som guider publikum igennem koncerten med fortælling og anekdoter om julen.

“Nisserne er klar”, siger chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Vi glæder os vildt til at give publikum en ordentlig omgang julestemning i Alsion sammen med vores venner fra balletten og performanceakademiet”, siger Mette Rasmussen videre.

“Sønderborg er fyldt med syngende og dansende talenter. og det er så dejligt at kunne præsentere dem samlet ved disse koncerter”.

Skynd dig at sikre dig en af de sidste billetter via www.sjpigekor.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...