Stadig få billetter til pigekorets juleshow

1. december 2017 Kultur

Man skal skynde sig at købe billetter, hvis man skal nå at opleve weekendens store juleshow “Så det jul” på Alsion!

Julestemning, nisser, lys, engle, dans og julesang – ingredienserne  til en storslået oplevelse i Alsion lørdag den 9. dec. kl. 16 og søndag d. 10. december kl. 14 er lagt i gryden og klar til at blive serveret ved Sønderjysk Pigekor og Drengekors store juleshow: “Så det jul”.

Ved showet medvirker korets 155 sangere, 60 dansere fra Sønderjyllands Balletakademi og Als Performance Akademi samt både klassiske og rytmiske musikere – og ikke mindst Flemming Nissen, som guider publikum igennem koncerten med fortælling og anekdoter om julen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nisserne er klar”, siger chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Vi glæder os vildt til at give publikum en ordentlig omgang julestemning i Alsion sammen med vores venner fra balletten og performanceakademiet”, siger Mette Rasmussen videre.

“Sønderborg er fyldt med syngende og dansende talenter. og det er så dejligt at kunne præsentere dem samlet ved disse koncerter”.

Skynd dig at sikre dig en af de sidste billetter via www.sjpigekor.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...