Stand Up: DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour på Stationskroen

8. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Søndag aften er der Stand Up på Stationskroen i Broager og det er engelske Conrad Molden, der tager turen hertil fra Aarhus med sin “DANGLISH – A Hyggelicious Comedy Tour”.

For fire år siden flyttede Conrad Molden fra England til Aarhus for at være sammen med sin daværende kæreste og arbejde på Aarhus Universitet, skriver Stationskroen i en pressemeddelelse.

Kort efter hans ankomst begyndte han at optræde i det Aarhusianske comedymiljø og har siden da været fast inventar på de aarhusianske comedyscener, hvor han bla. er medstifter af English Stand Up Comedy Aarhus som ugentligt sætter shows op i byen og indenfor de seneste par år er begyndt at udvide med shows i flere byer i landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag kl. 20 er turen kommet til Stationskroen i Broager og du finder din billet HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...