Stand-up med Jakob Svendsen i Penny Lane

24. april 2018 Kultur

Fredag den 11. maj kl. 20 får Klub Sjaw i Sønderborg besøg af stand-up komiker Jakob Svendsen, der turnerer Danmark rundt med sit nye onemanshow, Selvtillid. For ligesom mange af os andre, så ønsker Jakob Svendsen sig nemlig en del mere selvtillid i de fleste aspekter af livet, skriver Klub Sjaw i en pressemeddelelse.

Med udgangspunkt i sit eget liv leverer Jakob Svendsen masser af historier fra de der situationer, som vi allesammen kender, og som ingen af os rigtig er særlig stolte af. Og det er meget svært ikke at grine genkendende med, når Jakob beretter om sin bøvlede hverdag, hvor det kan være svært ikke at komme til at råbe lidt af både børn, kone og venner. For selvom det er ret ulykkeligt, at gå rundt og føle sig ʼikke-helt-god-nokʼ, så er det heldigvis også temmelig sjovt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i Penny Lane, du kan møde Klub Sjaw.

Billetter kan du KØBE HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...