Stand-up med Jakob Svendsen i Penny Lane

24. april 2018 Kultur

Fredag den 11. maj kl. 20 får Klub Sjaw i Sønderborg besøg af stand-up komiker Jakob Svendsen, der turnerer Danmark rundt med sit nye onemanshow, Selvtillid. For ligesom mange af os andre, så ønsker Jakob Svendsen sig nemlig en del mere selvtillid i de fleste aspekter af livet, skriver Klub Sjaw i en pressemeddelelse.

Med udgangspunkt i sit eget liv leverer Jakob Svendsen masser af historier fra de der situationer, som vi allesammen kender, og som ingen af os rigtig er særlig stolte af. Og det er meget svært ikke at grine genkendende med, når Jakob beretter om sin bøvlede hverdag, hvor det kan være svært ikke at komme til at råbe lidt af både børn, kone og venner. For selvom det er ret ulykkeligt, at gå rundt og føle sig ʼikke-helt-god-nokʼ, så er det heldigvis også temmelig sjovt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i Penny Lane, du kan møde Klub Sjaw.

Billetter kan du KØBE HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...