Standerhejsning og dåb i roklubben

Sydbank-direktøren døber båden. Foto: Ole Kæhler
Sydbank-direktøren døber båden. Foto: Ole Kæhler
30. marts 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag formiddag sagde Sønderborg Roklubs formand, Lars Hindkjær, velkommen til en stor flok af roklubbens medlemmer og han kunne fortælle, at der både skulle være standerhejsning og døbes en splinterny båd.

“Vi er rigtig glade for, vi har fået en ny båd og også at den er af glasfiber, så der ikke er så meget vedligeholdelse, som der er på træbåde”, sagde formanden.

Det var Sydbank-direktør Bente Holm Skylvad, der døbte båden ‘Sydbank’.

“Det er en glæde, vi kunne hjælpe Jer med at få en ny båd og så er det jo dejligt, at I bruger vandet. Jeg ser tit, når i kommer sejlende ved Sønderborg Slot”, sagde hun og hældte vand over båden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye båd koster 180.000 kroner og der er flere sponsorer, som har hjulpet med at skaffe pengene.

Efter båden var døbt, blev den sat i vandet og det viste sig, den var tæt, så fire roere og en styrmand satte sig godt til rette og sejlede ud på en jomfrutur.

Her er der billeder fra roklubben.

 

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...