Statens Kunstråd sendte penge til Sønderjyske Pigekor og Drengekor

30. november 2018 Kultur

Midt i forberedelserne til årets julekoncerter – ikke mindst weekendens “Så’ det jul” på Alsion, modtog Sønderjysk Pigekor og Drengekor fredag en tidlig julegave – et økonomisk tilskud fra Statens Kunstråd på 150.000 kroner til udvikling af talentmiljøet.

“Undervisning i nodelære og sang er vigtige “sidefag” i vores kormiljø, og med tilskuddet og vores nye flotte lokaler på Sønderborg Kaserne bliver der mulighed for at optimere undervisningen for vores sangere”, siger chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye rammer giver mulighed for at niveau-dele undervisningen i node- og hørelære samt at flere sangere kan få sangundervisning.

“Det vil give et boost til hele koret, at vi nu får både økonomi og rum til at udtænke nye undervisningsformer og dermed videreudvikle både det faglige og det sociale miljø i koret”.

“Vores dygtige og hårdtarbejdende sangere fortjener det virkelig, og vi er dybt taknemmelige for, at omverdenen kan se værdien i vores arbejde og støtter op om det på så flot en måde – det gælder både fonde, sponsorer og Sønderborg Kommune”, siger chefidirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...