Steen Lemming fra idrætshøjskolen er Landsstævne-ambassadør

30. september 2016 Kultur

Steffen Lemming fra DGI Sønderjylland er ikke i tvivl – han skal med til Landsstævnet i Aalborg næste sommer, og han er klar til at gøre en ekstra indsats for at invitere flere med til Landsstævnet. Steffen er nemlig en af de 750 mænd og kvinder, som DGI har udpeget til at være ambassadører for Landsstævnet.

Alt i alt har DGI Sønderjylland foreløbig udpeget 37 ambassadører.

Idræt ligger bestemt ikke fjernt for Steffen Lemming, idet han er lærer på Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor han underviser i adventure, windsurf og kajak. Steffen Lemming har læst Idræt på universitetet og som barn dyrkede han en masse håndbold og fodbold i en lokalforening. Derfor er han heller ikke i tvivl om, at han og eleverne fra højskolen vil få nogle fede dage til Landsstævnet, skriver DGI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere end 25 idrætter til Landsstævnet

Og der er masser at glæde sig til, når Aalborg og DGI byder velkommen til Landsstævnet. Den 1. oktober åbner tilmeldingen, alle kan deltage, og der er mere end 25 idrætter på programmet.

Deltagerne kan sammensætte deres helt eget program og prøve kræfter med de nyeste idrætstrends. De kan også deltage sammen med f.eks. deres beachvolley-hold, deres gymnastikhold eller de kan deltage i de 100-vis af workshops og andre aktiviteter, som Landsstævnet også byder på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har været med til Landsstævnet før og ved det er en stor oplevelse. Derfor har jeg også sagt ja til at være ambassadør og gøre en særlig indsats for at få endnu flere med til Landsstævnet,” siger Steffen Lemming.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...