Steffen Kretz: Mit job i verdens brændpunkter

18. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Når Biblioteket Sønderborg torsdag d. 9. oktober rykker ud på Kirke Hørup Stationskro kan du møde Steffen Kretz. Det bliver en aften med untitleddejlig mad og et inspirerende foredrag med titlen ”Mit job i verdens brændpunkter”.

Foredraget er Steffen Kretz’ personlige beretninger om livet som reporter i verdens brændpunkter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør om de arbejdsmetoder, som i en lang årrække har præget hans hverdag som udenrigskorrespondent i krigszoner og diktaturstater. Steffen Kretz tager deltagerne med på en rejse ind i et univers befolket af menneskeskæbner, som kryber ind under huden: To brødre, der er blevet dødsfjender, fordi de står på hver sin side af en borgerkrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

En krigsherre i Mogadishu, som giver indtryk af at være alle syv dødssynder samlet i én person. En excentrisk diktator, der kun vil interviewes i et beduintelt – og mange, mange flere

Steffen Kretz er i dag redaktør og vært for DR1s populære udenrigsmagasin, Horisont.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har tidligere været ankermand på Søndagsmagasinet, nyhedsvært på TV-Avisen og korrespondent i New York og i Mellemøsten.

Billetter kan købes på biblioteket eller bibliotekets hjemmeside frem til 2.

oktober.

 

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Samfund, Sønderborg

Corona-udgifterne i første kvartal er på 11 millioner

22. april 2021 Samfund

Corona-situationen koster rigtigt mange penge og i Sønderborg Kommune betyder det, der er en stor ekstra-regning, som skal betales og det er der ingen tvivl om, fortæller borgmester Erik Lauritzen dagen efter Økonomiudvalget har holdt møde. Spørgsmålet er, hvor stor den bliver og det ikke er til at vide, fordi det afhænger af Corona-pandemiens udvikling, […]

Læs mere...