Stella Polaris – et musikarrangement for hele familien

28. juli 2018 Kultur

Rigtigt mange lokale – og en del turister – brugte en del af deres lørdag ved Sønderborg Slot, hvor der var dækket op med Stella Polaris, en musikbegivenhed der varer frem til kl. 21.

Der skal ikke købes billet til arrangementet – og selvom der er boder med mad og drikke, så er det helt i orden at tage madkurv og drikkevarer med hjemmefra.

Og selvfølgelig var der børn med ved slottet – og Landsoldaterne sørgede for, at de små størrelser fik en oplevelse og det samme gjorde man i boden med ansigtsmaling. Der var også andre udfordringer, der fangede børns interesse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stella Polaris er et musikarrangement, hvor publikum bare skal læne sig tilbage og nyde musikken – og det skete også – og så er det altid dejligt at se, når børn, unge og gamle samles om en begivenhed – ligesom det er fint, når musikken også trækker både indfødte danskere og nydanskere.

Omkring 17.30 kom regnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...