Stemningsfuld Anne Linnet-koncert i teglværket

23. maj 2017 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften rundede Anne Linnet Kulturmåned på Cathrinesminde Teglværk af med en stemningsfuld koncert, hvor der blev sendt masser af hendes kendte sange ud over scenekanten.

“Jeg kan lige fortælle, at vores køkken-frivillige har smurt 25 kilo fedt ud på 52 rungbrød og de har fordelt 26 flasker snaps i kaffekrusene”, sagde Jøn Lehmann i sin velkomst.

På scenen havde Anne Linnet små flasker med kildevand.

“Og tro nu ikke, det er vand, der er i. Det vodka”, siger hun og forklarer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kom hos en ældre dame, hvor vi ind imellem blev inviteret til spisning med mad og vin. Den ældre dame på over 90 år sad med sit vandglas og vi andre fik vin. Alligevel var hun den, der hurtigst blev mest lystig”, siger Anne Linnet.

På et tidspunkt spurgte Anne Linnet den ældre dame, hvordan det kunne være, hun blev så lystig, når nu hun ikke drak vin.

“Det skal jeg sige dig. Jeg kan ikke li’ vin og jeg drikker ikke vand. Jeg drikker vodka”, sagde den ældre dame til Anne Linnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vil I have et godt og langt liv, så sørg for at slå bakterier og baciller grundigt ihjel med masser af vodka”, siger Anne Linnet.

Så tog hun fat på en flot række af alle de sange, der handler om kærlighed og nærhed.

Slutnummeret i koncerten blev den langtidsholdbare Smuk og Dejlig, som blev skrevet i Shit og Chanel-tiden i halvfjerdserne.

“Den blev brugt af Kvindebevægelsen og mange andre kunstnere har lavet deres variationer af den. Og så er det en god sang, når fyrene skal score. De skal bare synge den til en pige – der er nemlig ingen piger, der kan stå for, at nogen siger:Du er så smuk og dejlig”, siger Anne Linnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

21. juli 2024 Kultur, Gråsten

Se hvem der vandt cykelringridningen

21. juli 2024 Kultur

I en spændende finale i cykelringridningen lykkedes det igen Frederik Havkær at køre sejren i hus og han vandt en flot cykel. På en flot andenplads er Jeppe Baum og Emilia Svendgaard blev nummer tre. Alle cykelringridere fik en præmie. Her er der billeder fra cykelringridningen.

Læs mere...