Stephan Kleinschmidt hædret med Dannebrogordenens Ridderkors

26. oktober 2022 Politik

Sønderborg Kommune har indstillet byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti til at modtage Dannebrogordenens Ridderkors og det var borgmester Erik Lauritzen, som på onsdagens byrådsmøde overrakte den fornemme orden til Stephan Kleinschmidt, som takkede mange gange.

”Jeg er meget beæret og jeg ser frem til at forsætte arbejdet”, sagde han.

For at modtage Dannebrogordenens Ridderkors skal man have haft hvervet som byrådsmedlem i mere end 16 år, have ydet en fortjenstfuld indsats og være værdig til at modtage Ridderkorset – og det er tilfældet for Stephan Kleinschmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt har været en del af Byrådet siden 2006 og han har i sin tid som byrådsmedlem blandt andet haft følgende poster: 1. Viceborgmester, næstformand for Økonomiudvalget, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, formand for Udvalget for Kulturel og Regional Udvikling, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget og formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Stephan Kleinschmidt har som repræsentant for det tyske mindretal i Sønderborg ydet en stor og fortjenstfuld indsats for demokratiet og folkestyret i Sønderborg kommune. Han har i sin periode som Byrådsmedlem i Sønderborg Kommune været 1. viceborgmester i to valgperioder. Stephan Kleinschmidt har ydet en stor og værdifuld indsats som formand på kultur, turisme og idrætsområdet. Særligt har inddragelsen af foreninger og lokale ildsjæle haft en stor plads i det politiske arbejde. Stephan Kleinschmidt er særdeles optaget af at udvikle lokalområdernes stedbundne kvaliteter, men har samtidig en veneration for udviklingen i hele grænselandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som økonomiudvalgsmedlem har Stephan Kleinschmidt sat sit store aftryk på udviklingen af infrastrukturen og dermed erhvervsudviklingen i hele Sønderborg området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...