Stilhed før hjertestormen bryder løs på Alsion

22. november 2014 Kultur

Fredag aften mødtes musikere fra Sønderborg og opland hos Frk Jensen i Skelde. Det er såmænd ikke den store nyhed, det gør en del af de lokale musikere hver tredje fredag i måneden, når foreningen Jam & More indbyder til FredagsJam i samarbejde med Frk Jensen i Skelde. Det der gør denne fredag speciel, er at en del af de fremmødte musikere, også skal optræde til det stort anlagte show, The Heartland Sesseions på Alsion imorgen, Søndag, fra kl 14.00.

IMG_7645

Den succesfulde singer songwriter, Nigel Ray Beck, er også at finde på Alsion s’ndag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt denne aftens jam deltagere, finder vi bla Nigel Ray Beck, en af de succesfulde lokale singer/songwriter. Nigel’s sangstemmer, beskrives af nogle, som at høre Allan Olsen i hans ynge dage, blot med den lille forskel, at Nigel’s sange udelukkende er på engelsk. Når bølgerne går højest, kan man opleve at Nigel levere nye sange et par gange om ugen, men det dog lige at tiden er til det, og at han ikke er langs til en af hans mange koncerter rundt om i både Danmark og resten af Europa.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_7878

DownTown Dynt er endnu et af de kendte lokale bands der stiller op på scenen i Alsion søndag eftermiddag.

Nigel er ikke den eneste af de fremmødte iaften, som står på scenen på Alsion om søndagen. For bordenden finder vi også Far og Søn, John O’Driscoll og Brian O’Driscoll. De to er kendt som Downtown Dynt, et lokalt irsk folkband, der spiller egne sange samt en del traditionelle irske folksange. Brian O’Driscoll er også kendt for at være spille med i flere andre bands, bla. er han Søndag en af frontfigurerne i gruppen Heartlands, sammen med blandt andet Jesper Gloor, som også er mødt op denne fredag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_0730-Edit

Den kun 23 årige sangerinde, Camilla Nørbæk, vil søndag eftermiddag underholde med sin guitar og sang.

Vi er ikke helt færdige med musikerne ude hos Frk Jensen denne fredag aften. Ved den modsatte bordende af O’Driscoll knægtene, finder vi en af aftenens yngste musikere og sangere, Camille Nørbæk. Den kun 23 årige sangerinde, skal søndag også en tur på scenen, hvor hun ammen med sin guitar, vil underholde publikum med et par af hendes egne sange, samt et par improvisioner over kendte numre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Men glem nu søndag, for lige nu hygger alle de fremmødte denne fredag aften. Der bliver drukket kaffe, sodavand og øl. Der bliver spillet guitar, fløjte, og trommer, og der bliver sunget, grinet og klappet. Stemningen er, som den altid plejer at være, høj denne fredag aften. Nogle af de fremmødte har aldrig så meget som rørt ved et instrument, men alligevel er de med i fællesskabet. Alle kan være med når der hver tredje fredag i måneden, indkaldes til FredagsJam på Frk Jensen. Der er absolut intet krav om at du kan hverken synge eller spille på et instrument, men arrangørerne stiller dog et krav, medbring dit gode humør!

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Koncerten, The Heartland Sessions, foregår søndag eftermiddag på Alsion. Dørene åbnes kl 13.30 og koncerten forventes at slutte omkring kl 17. Billetter kan købes på HER eller på Alsion søndag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...