Største udlån nogensinde fra biblioteket i Dybbøl

15. december 2015 Kultur
top

Charlotte Riis Engelbrecht får overrakt de lidt over 2100 underskrifter til bevarelse af Dybbøl Bibliotek.

 Der blev slæbt massevis af bøger med hjem fra Dybbøl Bibliotek idag.

Tirsdag blev der slæbt massevis af bøger med hjem fra Dybbøl Bibliotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdag eftermiddag opførte lånerne på Dybbøl Bibliotek sig som kunder ved et ophørsudsalg. Alle bøgerne blev hevet ned af hylderne og slæbt med hjem, så politikerne i Kulturudvalget kan se, der er brug for at bevare biblioteket i Dybbøl. Især mange børn deltog i “konkurrencen” om at tømme biblioteket for bøger. Ved udlånsskranken var der kø nærmest hele tiden, hvilket jo var en konsekvens af at brugerne havde en ordentlig stak bøger de skulle have scannet før de kunne tage dem med hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har hørt, der snakkes om, at kommunen vil lukke biblioteker, men ideen er ikke nået frem til udvalget og det er ikke sikkert, den gør det”, siger udvalgsformand Charlotte Riis Engelbrecht til SønderborgNYT.

Når der skal spares penge i kommunen, så gennemgår forvaltningerne alle sparemuligheder og selvom det betyder, at alt er spil, så når de færreste forslag frem til politikerne.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...