Stor Fifa 16 turnering i Føtex

26. september 2015 Samfund

PH0A1039Lørdag formiddag havde Nova Data i samarbejde med Føtex og SønderjyskE en stor Fifa 16 turnering i forområdet i Føtex. Knap 40 unge mennesker havde tilmeldt sig turneringen i det populære fodboldspil. For dem, som ikke helt er med på hvad Fifa 16 går ud på, så er det såmænd blot et fodboldspil på en spillekonsol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag blev spillet kørt på tre Xbox One spillekonsoller. Spillet foregår ved, at to spillere vælger hver deres hold, og så spilles der ellers virtuelt fodbold i ti minutter af gangen.

Kenan Hansen, ejer af Nova Data, kom på ideen til turneringen da han selv er stor fodboldfan, måske ikke lige så stor en fan af Fifa på spillekonsollen, for som han siger:

“I starten var det sgu’ meget sjovt at spille mod min søn Mikkel, men den tid er forbi. Nu tæsker han mig lige fra start af”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men som sagt, Kenan Hansen er stor fodboldfan, og eftersom det lige nu går så godt for Sønderjydskes fodbold hold plus at Fifa 16 just er er udkommet, besluttede han sig for at arrangere en Fifa 16 turnering.

Ideen viste sig at være rigtig god. I Føtex, går de unge mennesker højt op i spillet.

De, der ikke lige sidder ved konsollen, kommer i stedet med tilråb og forslag til, hvad de aktive spillere bør gøre, mens de guffer pizza og drikker cola – begge dele givet af Føtex.

Omkring kl 13 blev de bedste spillere fundet i en stor finale, og der blev uddelt præmier til de første, anden, tredje samt fjerdepladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Præmie – 4 stk. V.I.P. billetter til SønderjyskE superliga hjemmekamp værdi kr. 1.740,-
  2. Præmie – 3 stk. V.I.P. billetter til SønderjyskE superliga hjemmekamp værdi kr. 1.305,-
  3. Præmie – 2 stk. V.I.P. billetter til SønderjyskE superliga hjemmekamp værdi kr. 870,-

Og til fjerdepladsen, var der 2 almindelige billetter til en SønderjyskE superliga hjemmekamp.

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...