Stor Fifa 16 turnering i Føtex

26. september 2015 Samfund

PH0A1039Lørdag formiddag havde Nova Data i samarbejde med Føtex og SønderjyskE en stor Fifa 16 turnering i forområdet i Føtex. Knap 40 unge mennesker havde tilmeldt sig turneringen i det populære fodboldspil. For dem, som ikke helt er med på hvad Fifa 16 går ud på, så er det såmænd blot et fodboldspil på en spillekonsol.

Lørdag blev spillet kørt på tre Xbox One spillekonsoller. Spillet foregår ved, at to spillere vælger hver deres hold, og så spilles der ellers virtuelt fodbold i ti minutter af gangen.

Kenan Hansen, ejer af Nova Data, kom på ideen til turneringen da han selv er stor fodboldfan, måske ikke lige så stor en fan af Fifa på spillekonsollen, for som han siger:

“I starten var det sgu’ meget sjovt at spille mod min søn Mikkel, men den tid er forbi. Nu tæsker han mig lige fra start af”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men som sagt, Kenan Hansen er stor fodboldfan, og eftersom det lige nu går så godt for Sønderjydskes fodbold hold plus at Fifa 16 just er er udkommet, besluttede han sig for at arrangere en Fifa 16 turnering.

Ideen viste sig at være rigtig god. I Føtex, går de unge mennesker højt op i spillet.

De, der ikke lige sidder ved konsollen, kommer i stedet med tilråb og forslag til, hvad de aktive spillere bør gøre, mens de guffer pizza og drikker cola – begge dele givet af Føtex.

Omkring kl 13 blev de bedste spillere fundet i en stor finale, og der blev uddelt præmier til de første, anden, tredje samt fjerdepladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Præmie – 4 stk. V.I.P. billetter til SønderjyskE superliga hjemmekamp værdi kr. 1.740,-
  2. Præmie – 3 stk. V.I.P. billetter til SønderjyskE superliga hjemmekamp værdi kr. 1.305,-
  3. Præmie – 2 stk. V.I.P. billetter til SønderjyskE superliga hjemmekamp værdi kr. 870,-

Og til fjerdepladsen, var der 2 almindelige billetter til en SønderjyskE superliga hjemmekamp.

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...