Stor husflidsudstilling på Sønderborg Slot

11. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 21. og søndag den 22. oktober, begge dage fra 10.00 – 16.00, har vi igen den store Husflidsudstilling med kunsthåndværk, håndværk og håndarbejde på Sønderborg Slot.

Formand for Sønderborg Kommunes Kunstfond, A.P. Hansen, vil åbne udstillingen lørdag kl. kl. 10.00.

Planen for udstillingen er klar. Det bliver som sædvanligt en spændende udstilling at besøge. Der er mange, som har været med i mange år, og det er jo spændende at følge den enkelte kunsthåndværkers udvikling. Vi prøver hvert år at få nye udstillere med, skriver planlæggergruppen i en pressemeddelelse. Her skal kun nævnes et par stykker:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Mette Larsen, kendt fra den store strikkedyst, har et par strikkevenner med: Anne Mette Jørgensen og Dorte Hollænder. De vil gerne tale om strik og evt. hjælpe med at få umuligt strikketøj til at blive godt igen.
  • Marlene Fjord Agerley viser arbejde med cement.

De besøgende kan glæde sig over den kreativitet og fortsatte udvikling, der er blandt de mange udstillere. Der bliver virkeligt noget at se på.

Udstillingen bliver til i et samarbejde mellem Sønderborg Slot, Midtals Husflid, Sundeved Husflid og Sønderborg Husflidsforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis nogen er interesserede i at høre om et eller andet håndarbejde eller håndværk, så ring på 2332 4096, så kan der sikkert laves en aftale så ingen kommer til udstillingen forgæves.

Her kan du se billeder fra SIDSTE ÅRS UDSTLLING

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...