Stor husflidsudstilling på Sønderborg Slot

11. oktober 2017 Kultur

Lørdag den 21. og søndag den 22. oktober, begge dage fra 10.00 – 16.00, har vi igen den store Husflidsudstilling med kunsthåndværk, håndværk og håndarbejde på Sønderborg Slot.

Formand for Sønderborg Kommunes Kunstfond, A.P. Hansen, vil åbne udstillingen lørdag kl. kl. 10.00.

Planen for udstillingen er klar. Det bliver som sædvanligt en spændende udstilling at besøge. Der er mange, som har været med i mange år, og det er jo spændende at følge den enkelte kunsthåndværkers udvikling. Vi prøver hvert år at få nye udstillere med, skriver planlæggergruppen i en pressemeddelelse. Her skal kun nævnes et par stykker:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Mette Larsen, kendt fra den store strikkedyst, har et par strikkevenner med: Anne Mette Jørgensen og Dorte Hollænder. De vil gerne tale om strik og evt. hjælpe med at få umuligt strikketøj til at blive godt igen.
  • Marlene Fjord Agerley viser arbejde med cement.

De besøgende kan glæde sig over den kreativitet og fortsatte udvikling, der er blandt de mange udstillere. Der bliver virkeligt noget at se på.

Udstillingen bliver til i et samarbejde mellem Sønderborg Slot, Midtals Husflid, Sundeved Husflid og Sønderborg Husflidsforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis nogen er interesserede i at høre om et eller andet håndarbejde eller håndværk, så ring på 2332 4096, så kan der sikkert laves en aftale så ingen kommer til udstillingen forgæves.

Her kan du se billeder fra SIDSTE ÅRS UDSTLLING

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...