Stor interesse for Ringriderfestens store Internationale Tattoo Show

10. april 2018 Kultur

Med næste tre måneder til en af årets store Sønderborg begivenheder, Ringriderfestens Internationale Tattoo Show ved Sønderborg Slot lørdag den 7. juli, er knap 10 procent af alle billetter solgt. Der er blot plads til lige under 2.000 tilskuere.

-Vi er særdeles godt tilfreds med det foreløbige salg, siger formanden for arrangementskomiteen Søren Leth Johannsen. Salget vidner om en stor forhåndsinteresse, og jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal få udsolgt. Så vil man have en forrygende sommeraften med underholdning i topklasse, og selv bestemme hvorfra man vil se det, skal man nok ikke vente for længe med at købe billet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover adgang til det internationale tattooshow giver billetten også adgang til Ringriderpladsen lørdag den 7. juli. Billetter fås kun hos www.ticketmaster.dk og koster mellem 110 kr. og 150 kr.

Billetten til 150 kr. inkluderer pladsreservation, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

I arrangementet optræder Gardehusarregimentet, Tveit Union Musikkorps fra Norge, K&G Leiden fra Benelux, Dutch Pipe & Drums fra Holland, Aarhus Brass Band, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og naturligvis Ringriderfestens egne Herolder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil der være en hilsen fra Den kongelige Livgardes Tambourkorps.

Blandt de øvrige medvirkende er den internationalt kendte violinist Alexandru Radu.

Årets konferencier er revydirektør Jeanne Boel fra Sønderborg Sommerrevy.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Reddet ud fra brændende lejlighed

7. december 2021 112

Tirsdag – kort før middag – blev der ringet 112 fra Nørager, hvor der var brand i en 1. sals lejlighed. “Vi var hurtigt fremme på stedet og fik reddet de personer, som var  i lejligheden, ud”, siger indsalsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. “Branden fik vi hurtigt slukket og så mangler vi bare at ventilere […]

Læs mere...