Stor interesse for Ringriderfestens store Internationale Tattoo Show

10. april 2018 Kultur

Med næste tre måneder til en af årets store Sønderborg begivenheder, Ringriderfestens Internationale Tattoo Show ved Sønderborg Slot lørdag den 7. juli, er knap 10 procent af alle billetter solgt. Der er blot plads til lige under 2.000 tilskuere.

-Vi er særdeles godt tilfreds med det foreløbige salg, siger formanden for arrangementskomiteen Søren Leth Johannsen. Salget vidner om en stor forhåndsinteresse, og jeg føler mig overbevist om, at vi nok skal få udsolgt. Så vil man have en forrygende sommeraften med underholdning i topklasse, og selv bestemme hvorfra man vil se det, skal man nok ikke vente for længe med at købe billet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover adgang til det internationale tattooshow giver billetten også adgang til Ringriderpladsen lørdag den 7. juli. Billetter fås kun hos www.ticketmaster.dk og koster mellem 110 kr. og 150 kr.

Billetten til 150 kr. inkluderer pladsreservation, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

I arrangementet optræder Gardehusarregimentet, Tveit Union Musikkorps fra Norge, K&G Leiden fra Benelux, Dutch Pipe & Drums fra Holland, Aarhus Brass Band, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og naturligvis Ringriderfestens egne Herolder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil der være en hilsen fra Den kongelige Livgardes Tambourkorps.

Blandt de øvrige medvirkende er den internationalt kendte violinist Alexandru Radu.

Årets konferencier er revydirektør Jeanne Boel fra Sønderborg Sommerrevy.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...