Stor nordisk udstilling hos Kim Nørballe i Augustiana

5. juni 2014 Kultur

Livsglæde og færøsk sommer er overskrifterne på de to sommerudstillinger, som Galleri Nørballe viser på Augustiana denne sommer. Titlerne dækker på den ene side over en international udstilling af naivistisk kunst i det røde palæ og en udstilling over 11 af de bedste nulevende færøske kunstnere.

Det har taget galleriejer Kim Nørballe over et år at få sammenstykket de to udstillinger.aug5 De to udstillinger er sideløbende med sommerens store skulpturudstilling ”150 skulpturer i 100 dage”, som er placeret rundt om i de hertugelige haver ved palæerne og Nordborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne til at deltage i ferniseringen på søndag 15. juni kl. 14. Jørgen Mads Clausen og Hans-Julius Ahlmann fra Kunstwerk Carlshütte holder åbningstalerne. Sønderjyllands Danseakademi står for underholdningen, når de opfører uddrag fra efterårets succesballet ”Græsstrået”.

Alle udstillinger kører fra 15. juni – 21. september.

Åbningstiderne for de indendørs udstillinger er onsdage til søndage klokken 11 – 17. Se mere på www.augustiana.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra en tidligere fernisering i den flotte park billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...