Storslået gymnastikopvisning i Skansen

16. marts 2015 Samfund

IMG_1768Dybbøl IU fik søndag vist alt det, de mange gymnastikhold har arbejdet på hele vinteren – og efter at have set opvisningen, så er der næppe nogle blandt de godt 1000 betalende tilskuere, der er i tvivl om, at det har været en sjov sæson. Opvisningen varede 7 1/2 time. Non Stop.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Klaris koblede gymnastikken på fysisk, psykisk og socialt velvære - og det er lig med sundhed.

Claus Klaris koblede gymnastikken på fysisk, psykisk og socialt velvære – og det er lig med sundhed.

“Det er flot, der kommer flere end tusinde gymnaster på gulvet – og prøv lige at tænkt på, hvor mange frivillige instruktører, der har været i gang med alle de hold”, siger Claus Klaris, der fik ordet som repræsentant for Sundhedsudvalget. Og han huske også at kæde sundheden på.

“Den folkelige gymnastik er bestemt noget af det mest sunde. Gymnasterne får brugt kroppen, kommer i form. Gymnastikken dyrkes på hold, så hver eneste gymnast er en del af en helhed, så den sociale sundhed er dækket ind. Og når kroppen bruges og der samtidig er et godt socialt klima, så scores de psykiske gevinster også”, siger Venstre-politikeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Balle Efterskole kom opvisningsholdet, der sprang på gulvet som de første, så de hurtigt kunne komme tilbage i deres busser og få sat kursen til Bjerringbro, hvor der ventede endnu en opvisning.IMG_1784

Herefter foldede alle de lokale hold sig ud på bedste vis, så man kunne derfra med en god fornemmelse af, at den folkelige idræt er for enhver, der beslutter sig for at melde sig ind. Og går man og tænker på, det kunne være spænende at være instruktør for et hold, så er der også muligheder på den hylde.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNyt var i Broager Sparekasse Skansen me kamera. Det kan du se HER.

Der er også et mega-galleri – med mange hundreder billeder HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...