Storstilet dimission i Alsions koncertsal

28. juni 2022 Uddannelse
Huerne kastes. Pressefoto
Huerne kastes. Pressefoto

Ved en storstilet ceremoni i Alsions koncertsal fik et kuld nyudklækkede studerende deres endelige bevis på gennemført uddannelse.De alle har terpet formler, krøllet tunger og studeret business-strategier til den helt store guldmedalje, men forleden fik de studerende fra Det Tekniske-, Det Humanistiske- og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet belønning for flere års hårdt slid.

Årets festtale til dimittenderne blev holdt af Thorkild Kristen Nielsen, Head of LINAK International, som understregede, at selvom eksamensbeviserne nu er i hus, så er det ikke slut med at suge viden til sig. Han blev bakket op af campusdekan, Henrik Bindslev.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeres dimission markerer ikke enden på jeres udvikling. I vil fortsætte med at lære. I har via jeres uddannelse erhvervet jer et sæt færdigheder til at opnå viden og indsigt, som vil tjene jer godt. I har værdifulde talenter, som vil berige andre. Talenter som vil være medvirkende til at gøre vores verden til et bedre, gladere og mere bæredygtigt sted”, lød det blandt andet fra dekanen.

Udover den officielle markering af dimissionen modtog to studerende priser fra BHJ Fonden ved fredagens ceremoni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mehran Khanloghi fra mechatronics-uddannelsen modtog en pris for sit kandidatprojekt i samarbejde med Danfoss, mens Victor Lahm fra Engineering, Innovation & Business fik en pris for sit bachelorprojekt, som blev udført i samarbejde med Swienty A/S. Rejselegatet fra Sydslesvigsk Udvalg af 5. maj 1945s fond gik til Anne Wichmann Lilholt. Anne læser European Studies og skal et semester til Universidad Carlos III i Madrid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...