Stort Boingfly letter fra Sønderborgs lufthavn

18. november 2015 Erhverv

Torsdag middag letter et Boing 737-800 passagerfly fra Sønderborg Lufthavn. Det flyver direkte til Rom med forventningsfulde nordtyske passagerer. Om bord er der plads til 189 personer, og flyet er af en størrelse, der langt overgår de fly, lufthavnen i Sønderborg er vant til at håndtere.

Sønderborg Lufthavn Foto: Ole Kæhler

Sønderborg Lufthavn Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har været stor interesse for turen, og passagererne kommer fra hele Nordtyskland helt ned til Hamborg området. De har booket deres rejse hos det tyske rejsebureau Neubauer Touristik GmbH og bliver samlet op i busser rundt i Nordtyskland. Derefter bliver de kørt til Sønderborg Lufthavn, hvorfra de flyver direkte til Rom, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Vi er selv overrasket over, hvor stor interesse der er i regionen. Vi glæder os over de mange positive tilbagemeldinger og samarbejdet med Sønderborg Lufthavn, siger direktør Gröpper fra rejsebureauet Neubauer Touristik.

Artiklen fortsætter under annoncen

800large

Det er første gang, Sønderborg Lufthavn prøver at sende så stort et passagerfly af sted. Derfor er der gjort en ekstra indsats fra lufthavnens side for at sikre, alt forløber, som det skal, på selve dagen.

Sønderborg Lufthavn er kendt for hurtig og effektiv check in, hvor passagerer først behøver at møde et kvarter før afgang. Men da passagerantallet denne gang er noget større end vanligt, bliver der i dagens anledning sat to check in telte op for at sikre den samme gode service og håndtering, som passagerer på de mindre fly får.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...