Stort spring-stævne i Sønderborg Rideklub

24. september 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

img_8800

1. års berider Tobias Dolin på den 6-årige hoppe Chile U, som ejes af Anders Bach Andersen fra Tinglev.

I den kommende weekenden skal der deles masser af præmier ud i Sønderborg Rideklub og dem, der skal have en med hjem, det er dem, der klarer sig bedst i spring med hest.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal have landsstævne hele weekenden fra fredag til søndag og det betyder, at folk kan komme ud og se spring i alle klasser. Også med de heste og ryttere, der tager de store højder”, siger Anette Holm Madsen, som har titlen: Stævneleder.

Hjem for at være med

“Til stævnet kommer der også de rigtigt dygtige heste og ryttere fra de store stutterier og stalde. Og Helena Skare Viller, som er tidligere Sønderborg-rytter, kommer hjem for at være med”, siger Anette Holm Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stævnelederen lover, at det bliver en oplevelse at se heste i alle størrelser stryge over forhindringerne.

Masser af træning

Hvis en og anden skulle falde for spring på hest, så kan det allerede her afsløres, at det ikke er nok at købe en hest, lægge seletøjet på og melde klar.img_8790

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der ligger hundrevis af timer forud for den første springkonkurrence, som en rytter deltager i”, siger Anette Holm Madsen til SønderborgNYT.

Først af alt skal både hest og rytter havde styr på disciplinen “dressur”.

“Det er vigtigt at kunne alt det gængse, fordi man skal kunne regulere hestens tempo”, siger stævnelederen.

Hertil kommer at hest og rytter skal kende hinanden og det vil sige masser af timer skal bruges på at passe og pleje, så der opstår en god kemi hest og rytter imellem. Måske er det de mange timer, der gør, at ridning af nogle betragtes som en livsstil og ikke blot en hobby.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og alle de mennesker, der har lyst til at opleve, hvad heste og ryttere kan, når de fungerer rigtigt godt sammen, de er mere end velkomne i Sønderborg Rideklub i den kommende weekend”, siger Anette Holm Madsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...