STU-elever er med til at lave Strandpromenaden

7. april 2016 Erhverv

Kanten ved Strandpromenaden bliver sat i stand af firmaet Chr. Johannsen fra Rødekro og i den seneste uges tid har de fået rigtig god hjælp af en flok STU-elever fra skolen på Ulkebøldam.

dk/wp-content/uploads/2016/04/IMG_1104-300×240.jpg” alt=”Fra venstre: Karsten Nykjær, Kjeld Senger og Johnny Frandsen.” width=”300″ height=”240″ /> Fra venstre: Karsten Nykjær, Kjeld Senger og Johnny Frandsen.

“STU-eleverne flækker granitsten for os og opgaven er ret vigtig. Hvis vi ikke får de færdige sten ned på Strandpromenaden, så kan vi ikke lave kanten færdig”, siger betonformand Johnny Frandsen til SønderborgNYT.

Kjeld Senger, der er projektleder hos Chr. Johannsen fortæller, at STU-eleverne snart skal i samlet flok til Strandpromenaden.

“Så kan de se, at de sten, som de har flækket, når de ligger, hvor de skal. Og vi skal nok huske at sige til dem, at om 20 år kan de gå ned og se på stenene igen”, siger Kjeld Senger.

Skolens Karsten Nybjørn siger til SønderborgNYT, at det er godt for eleverne at lave noget, der rent faktisk skal bruges.

“Og så tjener skolen lidt penge, så vi allesammen kan tage til Bornholm uden at vi skal bede eleverne betale en del af turen”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk