SUBs U12-hold kom hjem med stor pokal

8. april 2018 Kultur

SUB U12 har hen over efteråret og vinteren deltaget med et hold i både Champions League, CLsamt Europa League, EL.

I begge turneringer blev der først spillet 3 dobbelt-runder før jul og herefter samme efter jul.

Både i EL og CL blev SUB puljevinder i deres respektive puljer, hvilket betød, at de i runderne efter jul kom i pulje med andre 1’ere og 2’ere., skriver SUB i en pressemeddelelse.

Efter at disse runder var spillet, sluttede CL-holdet igen som puljevinder, mens EL-holdet sluttede som nr. 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed var begge hold kvalificeret til A-slutspil ved det store Finalestævne, som fandt sted lørdag.

EL-holdet var kommet i indledene pulje med Bramming, Hjerting og Ikast. CL-holdet var kommet i indledende pulje med SGS/SSK, Thisted samt Silkeborg IF.

 

 

Begge hold blev nr. 1 i deres puljer – hvilket betød at begge hold gik direkte videre til kvartfinale. I kvartfinalen var det dog desværre slut for EL-holdet, som her tabte dagens første kamp med 0-2 til HEI.

HEI gik herefter hele vejen og vandt hele EL. Bestemt ingen skam at tabe til den senere samlede vinder!

Artiklen fortsætter under annoncen

CL-holdet mødte Kolding KB i deres kvartfinale, og her blev det til en sikker 2-0 sejr, så dermed hed det nu semi-finale.

I semi-finalen mødte vi Lyseng, som i deres kvart-finale havde slået Silkeborg IF ud. Lyseng havde vi mødt i gruppespil efter Jul også, hvor det var blevet til sejr hjemme i SUB og nederlag i Lyseng.

På vej til pokalen

Semifinalen blev en taktisk præget affære mellem to trætte hold, hvor der virkelig var behov for tålmodighed. Ordinær kamp endte 0-0, og afgørelsen skulle derfor findes i straffesparkskonkurrence, med 3 straffespark til hvert hold. Begge hold scorede på alle 3 straffespark, så herefter hed det 1 mod 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

SUBs tre sikre straffesparkskytter var : Niklas Willumsgaard, Oliver Mazur og Lukas Borchers.

Lysengs 4. straffespark redder Benjamin Rasmussen, hvorefter vores anfører, Nikolaj Garbers med SUBs 4. straffespark afgør kampen.

Dermed stod vi nu i finalen.

Her hed modstanderen Herning Fremad (FCM) – og i finalen var vi både fysisk og ikke mindst mentalt stærkere end Herning Fremad, og vi vinder derfor finalen sikkert med 3-1, efter en laaang dag med 6 hårde kampe, hvor vi endte med at stå som samlet vinder i CL-turneringen 2017-2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Finalen var først færdig kl. godt 19.00 – så efter præmieoverrækkelse, bad osv. blev den 21.45 før vi atter landede i SUB, godt trætte, efter en dag med rigtig meget hygge, socialt samvær, godt fodboldspil, og en stor pokal.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...