Succes: Alt udsolgt til Mark og Christoffer

15. december 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Kulturudvalget i Midtals Idræts Forening havde en fornemmelse, af, at det ville en god idé at overtale Mark og Christoffer til at spille hele to

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind i Kultursalen. Og den skal nok komme helt ind, for de optræder både torsdag og fredag.

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind i Kultursalen. Og den skal nok komme helt indenfor, for de optræder både torsdag og fredag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christoffer Brodersen giver her en lille privat koncert i Borgerforeningen

Christoffer Brodersen giver her en lille privat koncert i Borgerforeningen

Artiklen fortsætter under annoncen

julekonceter i Kultursalen i år.

“Og den var de begge helt med på”, siger Poul Andersen fra udvalget. Både torsdag og fredag er de to musikalske herrer på programmet.

“Hvis der er nogle, der dukker op uden at have en billet med, så kan de ikke komme ind”, siger Poul Andersen. Der er simpelthen alt udsolgt og det betyder, at der ikke kan købes billet ved indgangen.

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...