Succes: Alt udsolgt til Mark og Christoffer

15. december 2014 Kultur

Kulturudvalget i Midtals Idræts Forening havde en fornemmelse, af, at det ville en god idé at overtale Mark og Christoffer til at spille hele to

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind i Kultursalen. Og den skal nok komme helt ind, for de optræder både torsdag og fredag.

Mark og Christoffer er klar til at synge julen ind i Kultursalen. Og den skal nok komme helt indenfor, for de optræder både torsdag og fredag.

Christoffer Brodersen giver her en lille privat koncert i Borgerforeningen

Christoffer Brodersen giver her en lille privat koncert i Borgerforeningen

Artiklen fortsætter under annoncen

julekonceter i Kultursalen i år.

“Og den var de begge helt med på”, siger Poul Andersen fra udvalget. Både torsdag og fredag er de to musikalske herrer på programmet.

“Hvis der er nogle, der dukker op uden at have en billet med, så kan de ikke komme ind”, siger Poul Andersen. Der er simpelthen alt udsolgt og det betyder, at der ikke kan købes billet ved indgangen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Kultur, Sønderborg

Vind billetter til Opera on the Rocks i Koncertsalen Alsion

30. november 2022 Kultur

Glæd dig til den usædvanlige blanding mellem opera og rock. En helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer. Vind billetter […]

Læs mere...