Succes: Symfoniorkestret starter sæsonen med at melde udsolgt af Alsionpakken

24. august 2017 Kultur

Allerede inden den traditionsrige åbningskoncert fredag den 8. september 2017 kl. 20.00 må Sønderjyllands Symfoniorkester melde udsolgt af billetter i den populære Alsionpakke. Det er ganske enkelt ikke længere muligt at få sammenhængende A-pladser til enkelte koncerter, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Det er med begejstring, at Sønderjyllands Symfoniorkester nu må stoppe salget af billetter i den såkaldte Alsionpakke for denne sæson. Alsionpakken er en pakke, hvor man køber billetter til 10 af orkestrets koncerter i Alsion til en særlig favorabel pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle billetterne omfatter billetter i prisgruppe A.

Grunden til, at man nu ikke længere sælger Alsionpakken, skyldes, at der til flere koncerter ikke længere er muligt at få to A-pladser ved siden af hinanden.

Man kan dog stadig med fordel købe billetter med Flexrabat, hvor rabatten afhænger af, hvor mange koncerter man køber billetter til.

De bedst sælgende koncerter og dermed også koncerter, hvor det ikke længere er muligt med sammenhængende A-pladser, er koncerten med Vivaldis De Fire Årstider den 21. februar i Alsion og koncertopførelsen af Chess den 8. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oplev koncerterne i andre byer

Men selv om det ikke længere er muligt at få sammenhængende A-billetter til disse koncerter, er der stadig billetter at få i de andre prisklasser.

Derudover var det forudset, at netop disse to koncerter ville blive særligt populære. Derfor er der også planlagt koncerter med Vivaldis De Fire Årstider i Ribe Domkirke, Brødremenighedens Kirke i Christiansfeld og i Slesvig Domkirke.

Her er der stadig billetter at få.

Ligeledes vil Chess også blive opført i andre byer, hvor orkestret derfor også besøger både Tønder og Flensborg, hvor det også stadig er muligt at få billetter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...