Sund på Nordals – går skridt efter skridt for det sunde

6. januar 2019 Kultur

På Nordals er der en forening, der kalder sig Sund på Nordals og der bydes på flere ting, som falder ind under begrebet sundhed.

“Men vi har ikke arrangementer, hvor der kan købes forskellige sundhedsprodukter”, sagde Anne Dominik fra Sund på Nordals

I dag, søndag, havde Stephanie Meyer arrangeret en gåtur omkring Nordborg Sø – og efter vandringen blev der budt på æbleskiver, kaffe og te.

“Nordborg Sø har ikke altid været her. Der var en gang, hvor man kunne sejle ind til Nordborg Slot og det ved vi, fordi Margrethe den 1 har gjort det”, sagde Stephanie Meyer til SønderborgNYT og de 22 andre deltagere, der brugte et par timer af deres eftermiddag på en frisk tur i det fri.

Artiklen fortsætter under annoncen

På vejen kom flokken forbi nogle kolonihaver.

“Nogle er velholdte, andre ligger nærmest brak – og jeg ved, at haveforeningen meget gerne vil have nogle lejere”, sagde Stephanie Meyer.

Plads til friluftskoncert

Bag Nordals Idrætscenter ligger der en lille scene helt ude i vandkanten.

“Den har førhen været brugt til nogle koncerter, så det handler vel bare om, der er nogen, der tager initiativet og sætter gang i musikken igen”, sagde Anne Dominik, der er også er en del af Sund på Nordals. Hun kan sagtens forestille sig, det må være helt skønt at opleve en koncert, hvor Nordborg Sø er bagtæppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den næste fodtur bliver den 30 marts, hvor turen går rundt om Bundsø.

Meget mere end vandreture

Af andre aktiviteter kan nævnes Yoga og det starter i uge 2.

Vil man med på et af holdene på Havnbjerg Gamle Skole, så skal man ringe og tilmelde sig på telefon 2339 4914.

Samme sted er der også undervisning i Krop og bebægelse – Yoga for begyndere – og er man helt uprøvet indenfor yogaen, så skal der ringes på 6063 2911, hvis man gerne vil med på holdet på Havnbjerg Skole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover er der madklub for medlemmer, foredrag og et kursus i at konservere grøntsager uden brug af kemi.

Du kan læse meget mere om Sund på Nordals HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...