Sundhalle lagde lokaler til munter Jass fra Hr. Jensens Jasskapel

21. april 2019 Kultur

Foreningen New Orleans Jazz havde sat scenen til en søndag eftermiddag med herlig jazzmusik på Sundhalle i Sønderborg, hvor Hr. Jensens Jasskapel leverede musikken.

Inden musikerne fik lov til at spille, tog formanden ordet og bød velkommen:

“Velkommen til nogle dejlige timer med jazz. Og jeg vil lige sige, der er tre regler. Den ene er, at man sidde roligt, når musikken spiller og så nyder man de forskellige solistpræstationer. Regel nummer to er den samme som regel nummer et. Og det er regel nummer tre også”, sagde formand Erwin Langholz, der har taget initiativ til den nye forening New Orleans Jazz Sønderborg, som skal have fokus på den traditionelle jazz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jazzforeningen vil være med til at fastholde interessen for den livsglade og livsbekræftende New Orleans Jazz, som bidrager til at glemme hverdagens stress og jag for yngre og ældre.

Bestyrelsen består desuden af Ole Lybæk Petersen, næstformand, Gerner Petersen, kasserer, Birgit Sehrt Beiner, sekretær samt bestyrelsesmedlemmer Arne Jørgensen og Niels Munk Mathiessen.

Hele jazzglade 155 mennesker har meldt sig ind.

Inden orkestret tog fat på det første nummer, sagde en af musikerne:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil præsentere de enkelte numre for Jer. Altså fortælle hvad nummeret hedder, hvem der skrev det og også hvornår. Til sidst er der en lille quiss, hvor vinderpræmien er en cykeltur til Himmelbjerget”.

Næste koncert er den 5. maj og det er igen i Sundhalle.

Læs meget mere HER på FORENINGENS HJEMMESIDE

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...