Sundhed: Borgermøde med sandwich og indflydelse

6. september 2018 Politik

Der bydes på en sandwich og indflydelse på de kommende års sundhedspolitik, når Sønderborg Kommune inviterer til borgermøde tirsdag den 11. september kl. 18 i Sundhedscentret. Spørgsmålet til borgerne er: “Hvordan har du det – og hvad kan kommunen gøre for, at flere får det bedre?”.

Politikerne håber, at borgerne møder op med en masse ideer og forslag, skriver kommunen.

Der bygges videre på de gode tiltag, som hidtil har vist sig at virke, ligesom sundhedsprofilundersøgelsen fra 2017, hvor 2500 sønderborgere blev spurgt om deres helbred, peger på konkrete udfordringer – såsom overvægt, rygning, stress, for lidt motion og usund madvaner.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg håber, at rigtig mange vil komme og fortælle, hvordan sunde valg kan gøres til nemme valg, hvordan vi kan motivere til mere motion, om deres erfaringer med kommunens sundhedstilbud, om hvad de tænker om for eksempel regler for rygning og alt muligt andet, som borgerne måtte mene og tænke om sundhed, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...