Sundhedscentret beder ikke om at se en Coranatest eller et Coronapas

8. juni 2021 Samfund

Gennem den seneste tid har en negativ Coronatest eller et Coronapas været adgangsbilletten til mange steder. Blandt andet restauranter, frisører, museer, biblioteker med flere.

Men på Sundhedscentret beder personalet ikke om at se en negativ test eller et Coronapas – og det undrer en læser, som har kontaktet SønderborgNYT.

“Myndighederne har fritaget sundhedscentrene fra at bede om en negativ test eller et pas”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Forklaringen er, at der kun kommer ‘inviterede’ borgere i Sundhedscenter, hvor det er muligt at holde afstand og sikre, at der ikke er mange mennesker i samme rum.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desuden bliver der sprittet grundigt af efter hvert besøg”, siger sundhedschefen og tilføjer:

“Og skulle der komme smitte indenfor, så bliver det ret enkelt at lave smittesporing, fordi det er yderst begrænset, hvor mange mennesker, den smittede kommer i kontakt med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...