Sundhedsudvalget indleder deres møde med en gang stolegymnastik

9. marts 2018 Politik

Sundhedsudvalget slår et slag for tilbuddet Stol på Motionen ved at indlede sit møde den 13. marts med en gang “stolegymnastik”. Det sker i Frivillighedens Hus.

Omkring 20 steder i Sønderborg Kommune kan ældre deltage i gymnastiktilbuddet “Stol på Motionen”, så de får sig rørt, selv om de ikke længere er så mobile. Stol på Motionen blev startet for efterhånden en del år siden som et kommunalt projekt med frivillige instruktører, men blev – da projektperioden sluttede – videreført af en forening, hvori frivillige instruktører fortsat sørger for, at tilbuddet findes på plejecentre, i boligområder og foreninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er et rigtig godt tilbud, som både giver mulighed for lidt motion og ikke mindst hyggeligt socialt samvær. Det er bare sådan, at man efterhånden mangler instruktører rundt omkring – de, der startede som instruktører, har selv alderen til at være brugere af tilbuddet. Jeg håber, at vi ved at udvalget deltager i tilbuddet kan få nogle til at overveje, om ikke de kunne have tid og lyst til at give en hånd med”, siger Sundhedsudvalgsformand Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk