Sunset Boulevard åbner dørene i september

24. marts 2021 Erhverv

Onsdag middag blev det første spadestik til byggeriet af Sunset Boulevard taget i Center Øst og allerede til september kan kunderne komme indenfor og købe dejlige, sunde sandwich og Hereford-burgere.

“Vi har lige åbnet en Sunset Boulevard i Rødekro og kunderne kan li’ vores mad. Og nu er det oplagt, at vi også åbner i Sønderborg”, siger Kim Faber Hansen fra Sunset Boulevard.

“Trods navnet er Sunset Boulevard pæredansk. Faktisk er det fra Esbjerg”, siger han.

Hanssen Ejendomme er igen på banen

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er den meget aktive Michael Andersen fra Hanssen Ejendomme, som har tilbudt Sunset Boulevard at bygge rammen til deres forretning.

“Det er ikke længe siden, vi sidst satte spaderne i jorden og det var, da vi skulle bygge lokaler til Billig Blomst, der åbnede forleden”, siger Michael Andersen, som har været i dialog med Sunset Boulevard gennem flere år.

“Jeg synes, at vi på mange måder får vist, at Sønderborg er alletiders handelsby og nu har vi fundet en plads til Sunset Boulevard”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvem skal spise al den mad?

I Sønderborg midtby popper der nye restauranter op – og nu kommer der også en ny i Center Øst.

“Det gør, at jeg nogle tænker, hvem der mon skal spise al den mad”, siger borgmester Erik Lauritzen, som glæder sig over, at Michael Andersen er en travl mand, som virkelig gør noget for Sønderborg.

“Mit barnebarn har lige skrevet en opgave om stress og der står i den, at der er både positiv og negativ stress. Vi er så heldige, at Michael Andersen gør sit til, at der er positiv stress i forvaltningen, som behandler mange af hans byggesager”, siger borgmesteren, som sluttede sin tale af med at sige velkommen til Sunset Boulevard”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er SIB, der skal bygge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...