SUP4You – Ny sommer forlystelse ved stranden i Sønderborg

13. juli 2015 Kultur

FB-8489I Sønderborg findes der i forvejen rigtig mange muligheder for at slå nogle timer ihjel i løbet af sommerferien. Nu er der kommet en ny og sjov måde at få tiden til at gå. SUP (Stand Up Paddle) er en blanding af et surfboard og en kano. Man stiller sig op på boardet med en kanopaddel også gælder det ellers blot om at holde balancen også ellers padle derud af. Det lyder jo ganske enkelt, og det er det i bund og grund også. SønderborgNyt havde mandag eftermiddag kapret to frivillige forsøgspersoner, Katrine og Jacob, og mødtes med Trine fra SUP4You ved kiosken på Lystbådehavnen, hvor efter turen gik over til stranden foran Idrætshøjskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med fra iskiosken, havde vi medbragt to SUP boards, mens Trine havde sit eget, lidt mere professionelle board med sig i en taske på ryggen. Efter en kort instruktion, begav Katrine sig sammen med Trine, ud på hvert sit board. Til stor overraskelse for både fotografen, men også Katrine selv, havde Katrine ret hurtigt fundet balancen på boardet, og røg kun i vandet et par enkelte gange (Den ene gang kom fotografen vist nok til at skubbe lidt til boardet …).

FB-8916Senere var det Jacobs tur til at kravle op på boardet. Den unge mand kæmpede lidt med at holde balancen på det livlige board. Desværre lykkedes det ikke helt, det skyldes dog mere at han var for let og red for højt på vandet, end den unge mands balance evner. Heldigvis for Jacob, var Trine fra SUP4You dog hurtigt til at foreslå at de to så deltes om et board, også gik det straks lidt nemmere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter små halvanden times plasken rundt, er konklusionen, at SUP er en super ide til en hyggelig eftermiddag ved stranden sammen familien, en romantisk date i solnedgangen, eller blot som motionsform. Dagens to frivillige hyggede sig ihvertfald gevaldigt, og hvem ved, måske har de fået så meget smag for det, at de vender tilbage efter mere.

En tur på en SUP koster fra 100 kr for en time og optil 300 kr for en hel dag, og her understreger Trine, at når de siger en hel dag, så mener de ikke kun 4 – 5 timer. Lejer man et board en hel dag, gælder det fra kiosken åbner til den lukker. På de varme sommerdage, man altid slå et smut ned forbi kiosken og leje et board, eller hvis man gerne vil have en instruktør med, kan man kontakte SUP4You på 22 49 43 47 eller via Facebook: facebook.com/SUP4you.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...