Super koncert med Blicher, Hemmer og Gadd

14. februar 2019 Kultur
Prisvindende saxofonist Michael Blicher, Hammond-troldmand Dan Hemmer og legendariske trommeslager Steve Gadd slog sig sammen i 2014 for at fejre deres delte kærlighed for Hammond-orglet soul og jazz.
Og det er ikke så tit, man oplever et orkester med Hammondorgel, saxofon og trommer.
Bandet har nu spillet flere en 50 shows i hele verden.
Bandet gav torsdag aften publikum i Sønderborghus muligheden for at opleve verdens mest innovative trommeslager udfolde sit talent og ingen i salen var i tvivl om, at den mand virkelig har styr på sine trommer.
Artiklen fortsætter under annoncen

I et halvt årti har Steve Gadd spillet og indspillet med kunstnere som Paul Simon, Steely Dan, James Taylor, Eric Clapton, Kate Bush, Joe Cooker, Chick Corea og flere andre.
“Det er meget længe siden, vi blev kontaktet af Sønderborghus, som sagde, at når vi igen var i Danmark, så ville vi være velkommen – og her er vi så. Vores første koncert i Danmark i længere tid”, sagde Michael Blicher, som faktisk kender byen.
“Jeg har familie her”, sagde han.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...