Super sjov julegaveidé: Gavekort til Sønderborg Sommerrevy

2. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis du endnu ikke har fået købt julegaverne ikke, så husk på, at den letteste og sjoveste julegave er et gavekort til Sønderborg Sommer Revy 2017.

Og i år er det blevet endnu lettere.

Vi er ikke mere afhængige af PostDanmark eller PostNord – og heldigvis for det, skriver Sønderborg Sommerrevy i en pressemeddelelse.

Vi har i stedet for lavet et elektronisk gavekort, så du skal bare maile, hvad gavekortet skal lyde på til billet@sommerrevy.dk, så klarer Lene Ebbesen resten.

Og gavekortet kan lyde på: en billet – flere billetter – menu og billet – menu, billet og overnatning – eller bare det beløb, der passer dig.

Når Lene Ebbesen har modtaget din mail, og alt er OK, så mailer hun gavekortet til dig, som du så selv printer ud.

Kan det være lettere?

Vi har allerede forrygende gang i salget, for det er jo den perfekte gave til manden og kvinden der har alt – også humor.

Flot, flot forsalg

I det hele taget går vores forsalg igen i år over al forventning.

Vi ligger pænt foran sidste års salg, så det tegner igen-igen til en super sæson i det Sønderjyske. Der er premiere den 3. juni – efter tre forpremierer, og vi slutter den 29. juli.

Telefonsalget starter 7.

Artiklen fortsætter under annoncen

februar.

Få din julefrokostsang på revyens facebookside

Jeg har overtalt mig selv til at skrive lidt julesatire over tidens begivenheder, så hver søndag i advent kan du på vores facebookside læse og synge to vers skrevet på en kendt julesang.

Det bliver højaktuelle vers om begivenheder i dagens Danmark og omegn, og når du når til den sidste søndag i advent, har du så otte sjove, satiriske nyskrevne vers, der kan synges til julefrokosten.

Go’ fornøjelse.

Tilbage er nu bare at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul og godt nytår, hvor vi glæder os til at se jer til “Når enden er go’ “.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 112, Nordborg

Bilist leverede en positiv narkotest

23. april 2021 112

Natten til fredag – klokken 01:20 standsede en politipatrulje en 23-årig mand, som kørte i bil i Nordborg. “Bilens fører, som er fra Nordborg, blev narkotestet og der var udslag på hash, så han blev anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Udover det hash, som bilisten, ifølge testen, havde i blodet, så […]

Læs mere...