Super sjov julegaveidé: Gavekort til Sønderborg Sommerrevy

2. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hvis du endnu ikke har fået købt julegaverne ikke, så husk på, at den letteste og sjoveste julegave er et gavekort til Sønderborg Sommer Revy 2017.

Og i år er det blevet endnu lettere.

Vi er ikke mere afhængige af PostDanmark eller PostNord – og heldigvis for det, skriver Sønderborg Sommerrevy i en pressemeddelelse.

Vi har i stedet for lavet et elektronisk gavekort, så du skal bare maile, hvad gavekortet skal lyde på til billet@sommerrevy.dk, så klarer Lene Ebbesen resten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og gavekortet kan lyde på: en billet – flere billetter – menu og billet – menu, billet og overnatning – eller bare det beløb, der passer dig.

Når Lene Ebbesen har modtaget din mail, og alt er OK, så mailer hun gavekortet til dig, som du så selv printer ud.

Kan det være lettere?

Vi har allerede forrygende gang i salget, for det er jo den perfekte gave til manden og kvinden der har alt – også humor.

Flot, flot forsalg

I det hele taget går vores forsalg igen i år over al forventning. Vi ligger pænt foran sidste års salg, så det tegner igen-igen til en super sæson i det Sønderjyske. Der er premiere den 3. juni – efter tre forpremierer, og vi slutter den 29. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Telefonsalget starter 7. februar.

Få din julefrokostsang på revyens facebookside

Jeg har overtalt mig selv til at skrive lidt julesatire over tidens begivenheder, så hver søndag i advent kan du på vores facebookside læse og synge to vers skrevet på en kendt julesang.

Det bliver højaktuelle vers om begivenheder i dagens Danmark og omegn, og når du når til den sidste søndag i advent, har du så otte sjove, satiriske nyskrevne vers, der kan synges til julefrokosten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Go’ fornøjelse.

Tilbage er nu bare at ønske jer allesammen en rigtig glædelig jul og godt nytår, hvor vi glæder os til at se jer til “Når enden er go’ “.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...