Supergod julekoncert i Sottrup Kirke

28. november 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden spillede Michael Vogensen, Morten Petersen og Malene Birk Olsen julekoncert i Sottrup Kirke.

“Vi havde selvfølgelig inviteret vores familier og håbede så, der kom lidt flere end dem”, siger Michael Vogensen til SønderborgNYT.

Og det gjorde der.

“Præsten fortalte, der aldrig tidligere har været så mange til et arrangement i kirken. De rendte rundt efter skamler og ekstra stole, så flere end 200 mennesker fik en siddeplads”, siger Michael Vogensen.

Og heldigvis sad de alle roligt og tille.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så der var ro til, at vi kunne pakke vores musikalske julegave ud”, siger Michael Vogensen, der glæder sig helt vildt til de næste koncerter, som trioen skal give.

Notmark Kirke den 13. december kl 19:30 og så på Rådhustorvet i Sønderborg den 17. december kl 14:00 og sidst – men ikke mindst – i Superbrugsen i Augustenborg den 22. december kl 15:30.

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...