Susanne Skov fra Helsam glæder sig til Årets Business Event

1. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Om en uge er der Årets Business Event 2016, hvor den lokale virksomhed, der har været bedst i vækst, bliver hædret.

Og det glæder Susanne Skov fra Helsam sig rigtigt meget til.

Helsam er en lokal, markedsledende grossistvirksomhed – med egne butikker – der samarbejder med omkring 220 af de største leverandører inden for helsekost, personlig pleje og økologiske varer.

Årets Business Event 2016 den 8. december vil afsløre, om det er Helsam eller en af de øvrige fire nominerede virksomheder, der løber med Gazelle-prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det er rigtigt dejligt, Helsam er nomineret, fordi det betyder, der er nogle mennesker, som har bemærket, vi faktisk gør det ret godt”, siger Susanne Skov til SønderborgNYT. Hun fortæller videre:

“Det er så vigtigt, vi får fortalt, der faktisk er ret mange virksomheder i Sønderborg, der gør det godt. Så kan andre se, det sagtens kan lade sig gøre at drive en god forretning, selvom vi ligger i et hjørne af landet”, siger Susanne Skov. Hun har bemærket, det er muligt at finde dygtige medarbejdere indenfor kommunegrænsen og også at der hele tiden uddannes nye på de lokale uddannelsesinstitutioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg vil lige sige, at det ikke er min mand, Erik Skov, og jeg, der alene har æren for nomineringen. Det er bestemt også vores medarbejdere, der hver eneste dag gør en rigtig god indsats, som gør, at vi klarer os rigtigt godt”, siger Susanne Skov.

Hun synes også, det er glimrende, der bliver sat lys på de bedste iværksætterideer på Årets Business Event.

“Længe inden en virksomhed når så langt, at den kan blive nomineret til bedst i vækst, så skal man altså have en god idé, knokle rigtigt meget og også have den rette hjælp. I starten kan det være gode rådgivere og derefter fra gode medarbejdere”, siger Susanne Skov.

Artiklen fortsætter under annoncen

I disse dage er Helsams lokale i Borgen ved at blive ryddet.

“I Sønderborg kan vi klare os med den nye butik i Jernbanegade og forresten er vi lige nu i gang med at indrette en Helsambutik i Rosengaardcentrer i det sydøstlige Odense”, siger Susanne Skov. I Rosengårdcentret skal de bo under tag med 149 andre forretninger.

Kom med til Årets Business Event

Du kan melde dig til Årets Business Event og følge kåringen af Årets Gazellevirksomhed og Årets Iværksætter.

Læs mere HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...