Susse Wold læser H. C. Andersen i Solisterier den 11. november

18. september 2017 Kultur

Skal der være fest, så lad der være fest, mener Dansk Solistforbund og Koncertsalen Alsion. Da koncertsalen fylder 10 år, stiller solistforbundet med særligt store navne til de populære Solisterier 11. november.

Det er ikke hver dag, at en af Europas bedste koncertsale fylder rundt. Det skal markeres, mener Dansk Solistforbund, der sammen med Koncertsalen Alsion står bag publikumsmagneten Solisterier, skriver Dansk Spolistforbund i en pressemeddelelse.

Derfor skal der gøres noget særligt ud af det til solisterierne 11. november. For det første rykkes denne ene koncert fra Cafe Alsion og ind i Koncertsalen Alsion, mens forbundets formand, Chresten Speggers, stiller med et særligt stærkt hold bestående af den folkekære skuespiller Susse Wold, stjernetenor på Den kongelige Opera, Gert Henning-Jensen, Chresten Speggers selv samt Henrik Krogsgaard på flygel. Koncerten gøres lidt længere end den normale times tid, og eftermiddagen kommer til at kredse om ord og musik fra Guldalderen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Susse Wold læser eventyr af H.C. Andersen, der bakkes op af tidens toner fra 1800-tallet.

Susse Wold besøger Solisterier i november.

Hele herligheden starter med et glas bobler og levende hyggemusik i Café Alsion fra klokken 13. Bare for at sætte stemningen, mener arrangørerne. Koncerten starter klokken 14 og foregår denne ene gang inde i Koncertsalen Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb billet – denne ene gang

Der kræves køb af billet til denne ene gang, og prisen for koncert og bobler er 50 kroner. Billetten købes på www.billetten.dk eller på Sønderborg Turistkontor. Der vil være nummererede pladser til koncerten.

Cafe Alsion vil som vanligt tilbyde køb af frokost, og det er som altid klogt at bestille bord i forvejen HER på hjemmesiden, hvis man vil være sikret en plads til frokosten. Pladser ved bordene er gerne hurtigt udsolgt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...