Suzanne Vega indtog scenen i Mølleparken

1. juli 2015 Kultur

sideEndelig er sommeren kommet til Sønderborg og det fejrede et par tusinde koncertgæster i Mølleparken tirsdag aften sammen Suzanne Vega. Med sig havde hun en taske fyldt med en perlerække af andre hits, som “Left of Center”, “Tom’s Diner”, “Solitude Standig” med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Suzanne Vega fik stjernestatus, da hendes hit “Luca” strøg til tops i 1985 og blev hendes signatursang.

Koncerten var afslutningen på første halvdel af koncertsæsonen i Mølleparken, og nu får ænderne atter ro i små seks uger, inden Kultur i Syd atter rykker ind og forstyrrer roen i den grønne park. Når kalenderen viser fredag den 14. august, rykker Medina og Christoffer ind og overtager scenen i Mølleparken, Med deres entré skydes der gang i anden halvdel af udendørskoncerterne i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...