Sven Jensen: Skolebestyrelsen må på banen om pc’erne

27. februar 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Når det viser sig, at der lander breve hos skolebørns forældre, hvor der nærmest står, at det er en nødvendighed, at forældre investerer i en computer til deres børn, så skal skolebestyrelserne på banen.

Sven Jensen mener, at skolebestyrelserne skal sikre, at skolerne skriver breve til forældre korrekt.

Sven Jensen mener, at skolebestyrelserne skal sikre, at skolerne skriver breve til forældre korrekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Sven Jensen fra Venstres byrådsgruppe til SønderborgNyt.

“I den skrivelse, der er sendt fra forvaltningen til skolerne, står der højt og tydeligt, at skolerne sikrer adgang til computere for de børn, der ikke selv har en med og det er jo det budskab, som skolerne skal sende ud til forældre”, siger Sven Jensen, som tilføjer:

“Det må være skolebestyrelsernes opgave at sikre sig, at det er sådan der står i de breve, som skolerne sender ud”.

Følgerne af egne pc’er

Artiklen fortsætter under annoncen

Sven Jensen mener også, at skolebestyrelserne må kigge i budgetterne, om der er penge til at få sat skabe op, så de børn, der kommer med en pc, kan få den låst inde, når den ikke bruges.

“Og så skal der tages stilling til, hvad man gør, hvis en elev kommer til at rive en taske med en andens pc på gulvet og der skal skaffes stikdåser, så alle computere kan få strøm”, siger Sven Jensen.

A pro pos strøm, så giver computernes indtog jo en væsentlig højere elregning, som skolebestyrelserne også skal tage højde for”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...