Svinekød bliver billigere

14. oktober 2014 Erhverv

Det bliver snart billigere, når du skal i supermarkedet og tanke op på ost, mel og svinekoteletter. Der er nemlig lavere priser på vej, oplyser dr.syd.oksekød

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skyldes et generelt fald i priserne på landbrugsmarkedet, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Videncentret for Landbrug.

“I og med at det er generelt fald, vil det også slå igennem på forbrugerpriserne, så man vil se at priserne falder lidt ude i butikkerne”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for prisfald på selve råvaren er det ifølge Klaus Kaiser ikke muligt at spå om, hvor store prisfald der vil blive tale om, når landbrugsvarerne ligger ude i butikkerne.

“Ofte bliver en del af de prisfald, vi ser på råvarerne, snuppet af grossister og detailhandlen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...