Svømmeklubben er klar med en bred vifte af aktiviteter

16. december 2022 Sport

Sønderborg Svømmeklub tilbyder også i den nye sæson en bred vifte af vandaktiviteter. Det betyder, at uanset om du skal starte på familiehold, svømme alene i bassinet for første gang, om du er teenager og ønsker afvekslende vandaktiviteter, om du er voksen, som aldrig har lært at svømme, eller habil motionssvømmer, så vil du kunne finde et hold i din lokale svømmeklub, som passer til dig, skriver svømmeklubben.

”Vi har lagt os i selen for at tilbyde et bredt og rigt udbud af svømmeaktiviteter i den nye sæson. Vi håber at kunne byde rigtig mange nuværende, tidligere og nye medlemmer velkommen efter nytår”, siger presseansvarlig for Sønderborg Svømmeklub, Nina Ramberg Mortensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Corona-pandemien har været en hård omgang for foreningslivet. Det er vigtigt at huske, at foreningssport ikke kun er sundt for det fysiske helbred, men også for det mentale”, siger Nina Ramberg Mortensen, der håber endnu flere børn og voksne vil hoppe i bassinet i Humlehøj-Hallen og dermed blive en del af klubbens sunde sociale miljø.

Legoklodser i svømmehallen

Kan man virkelige lege med legoklodser i svømmehallen? Ja, på klubbens familiehold står leg og fortrolighed med vandet i midtpunktet. Familieholdet er for børn i alderen fra ca. 1 til 5 år, som er i vandet sammen med en forælder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svømmeskolens ABC

Hvis du ønsker, at dit barn skal lære at svømme, er svømmeskolens ABC, det helt rigtige valg. Børn fra 4-5-årsalderen har mulighed for at deltage i et bredt udvalg af forskellige hold, der alle er baseret på svømmeundervisning. Klubben står klar til at vejlede om valg af hold til netop dit barn.

Orker du ikke at svømme baner?

Synes du, eller din teenager, at det er sygt kedeligt at svømme frem og tilbage i bassinet, så er vores hold, Vandhundene måske lige noget for dig. Træningen er en blanding af svømning, håndbold og en masser af leg. Vi laver kreative og sjove ting til hver træning, så der er ikke to træninger, der er ens. Samtidig er det en seriøs sport, som vi går op i og træner hele vejen til at vinde kampene. Vandhundene er med andre ord Sønderborg Svømmeklubs svar på vandpolo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Voksensvømning – også for de ældre

Det er aldrig for sent at få styr på dine crawlarme og dine benspark. Du kan vælge mellem begynderhold og hold for øvede og habile svømmere. Motion er godt for alle. Svømmeklubben tilbyder daghold for kommunens ældre medborgere.

”Sønderborg Svømmeklub har en vision om at bidrage til social lighed i sundhed for alle borgere i kommunen uanset alder og kultur”, siger Nina Ramberg Mortensen og gør opmærksom på, at borgere i Sønderborg kommune har mulighed for at søge om kommunalt tilskud til fritidsaktiviteter, Fritidspas.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til den ny svømmesæson starter den 19. december for eksisterende medlemmer.

For nye medlemmer åbner tilmeldingen d. 21. december.

Se mere på svømmeklubbens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...