Sydbank blandt landets største skattebetalere

3. februar 2023 Erhverv
Bente Holm Skylvad, Områdedirektør for Sydbank Sønderborg
Bente Holm Skylvad, Områdedirektør for Sydbank Sønderborg

Sydbank sendte ikke mindre end 709 millioner kroner til statskassen i skattebetaling for året 2021. Det siger Bente Holm Skylvad, Områdedirektør for Sydbank Sønderborg, til SønderborgNYT:

”Vi bidrager til samfundet med en stor skattebetaling for 2021 og dertil kan lægges skatten fra de flere end 2.100 ansatte, hvor langt over halvdelen er ansat i Sønderjylland. Så vi giver en masser igen, når vi betaler så megen skat. Samtidig er vi meget omkostningsbevidste i hverdagen”.

Sydbanks regnskab for 2022 forventes offentliggjort i marts måned, men i 2021 viste regnskabet gode takter på alle poster og bankens overskud landede i 2021 på 1.746 millioner kroner før skat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter offentliggørelsen af regnskabet for 2021 igangsatte Sydbank en ny strategi, som skal skabe vækst i forretningen, blandt andet med afsæt i kampagnen ’Danmarks Erhvervsbank’, fortæller Bente Holm Skylvad  og glæder sig over et godt 2022:

”Årets første tre kvartaler af 2022  har vist flotte resultater for Sydbank, og det har også gjort, at vi har oprustet i Sønderborg på alle fronter og er i dag Sønderborgs største pengeinstitut målt på både kunder og medarbejdere”, siger Bente Holm Skylvad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sydbank i Sønderborg er i dag et lokalt finanshus, hvor 49 medarbejdere tilbyder rådgivning af private, erhverv, investering og Privat Banking-kunder og for nylig fik Sydbank i Sønderborg tildelt ’Sønderborg i Arbejde-mærket’, som tildeles de virksomheder, der giver plads til mennesker i udsatte positioner, bekæmper sygefravær og fremmer god trivsel samt til de virksomheder der bidrager til styrkede kompetencer og uddannelse for fremtidens arbejdskraft.

Sydbank var den 12. største virksomheds-skattebetaler i Danmark i 2021.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...