Symfoniorkestret er klar til at starte sæsonen med en forrygende koncert

5. september 2019 Kultur

Symfoniorkestret lægger op til en festlig aften fredag den 13. september og den bliver startskuddet på en ny sæson spækket med koncerter for enhver musikelsker.

Sæsonåbningskoncerten er Johannes Wildners første officielle koncert som orkestrets chefdirigent og det er i kraft af en fornem sponsoraftale med strengefabrikant Larsen Strings i Sønderborg, at Sønderjyllands Symfoniorkester kan præsentere den østrigske mesterdirigent i tre sæsoner.

Chefdirigenten har stor betydning for orkestrets fortsatte kunstneriske og musikalske udvikling og publikum kan glæde sig til at følge med i denne udvikling med Johannes Wildner i spidsen og forvente store koncertoplevelser i løbet af de næste tre spændende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med fløjtesolist Thomas Jensen vil Johannes Wildner og orkestret levere et brag af en festkoncert med toner af Dvoráks Karnevalouverture, Carl Nielsens fløjtekoncert, Beethovens Leonore ouverture nr. 3 og sidst – men ikke mindst – Stravinskijs Ildfuglen, suite fra 1919.

De mange gæster, som allerede har købt billetter til sæsonåbningskoncerten, kan glæde sig til en helt speciel aften i musikkens tegn.

Sæsonåbningskoncerten, som er en mærkedag i symfoniorkestrets historie, giver samtidig orkestret lejlighed til at takke sit trofaste publikum og det bliver med et glas i pausen, så alle kan være med til at byde Johannes Wildner og en ny sæson velkommen med en skål.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...