Symfoniorkestret inviterer til nytårskoncert

22. december 2017 Kultur

En af de mest traditionelle årlige musikalske begivenheder for mange er Nytårskoncerten.

Med årets nytårskoncerter har Sønderjyllands Symfoniorkester skabt nogle festlig koncerter i selskab med nogle af de fremmeste sangere på operascenen.

Det er den svenske sopran Gitta-Maria Sjöberg og den spanske tenor Eduardo Aladrén, som fylder salen med de skønneste toner.

Dirigenten er den svenske Ola Rudner. Han kommer til at dirigere en nytårsfest med både opera, wienervalse og nytårstoner på programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker i Sønderborg lørdag den 6. januar kl. 15.00.

Med Gitta Maria Sjöberg og Eduardo Aladrén i front for Sønderjyllands Symfoniorkester til årets nytårskoncerter er publikum sikre på at opleve to solister, som har fødderne ualmindeligt solidt plantet på operascenen, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Disse tre musikalske profiler skaber en magisk koncert sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester, hvor der bydes på fejende wienervalse, de skønneste arier og duetter fra operaens verden og naturligvis festlige klassiske nytårstoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og mon ikke en champagneprop kan tilføjes som et af koncertens festlige indslag. Velkommen til 2018 og godt nytår.

Køb din BILLET HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...