Symfoniorkestret: Resultatskabende musikchef får forlænget sin ansættelse

15. juni 2017 Kultur

Musikchefen i Sønderjyllands Symfoniorkester, Nikolaj Andersen, har fået forlænget sin ansættelse af en enstemmig bestyrelse.

Nikolaj Andersen startede som orkesteradministrator i Sønderjyllands Symfoniorkester i januar 2015, men blev allerede i marts samme år udpeget til fungerende musikchef efter afgangen af den tidligere musikchef. I juli 2015 blev ansættelsen formaliseret.

Nikolaj Andersen, hvis kontrakt ellers ville være udløbet den 1. juli 2018, er glad for, at bestyrelsen med formanden Bjarne Rasmussen i spidsen har valgt at forlænge ansættelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planlægningen af koncerter for sæson 2018/2019 er allerede meget langt, og med sikkerheden om, at Nikolaj Andersen fortsætter på posten efter juli 2018, er der skabt ro og råderum i planlægningen.

Det skaber grundlag for at fortsætte den kurs, der blev lagt med tiltrædelsen af Nikolaj Anderson, og som har vist sig at have båret frugt i form af et billetsalg i sæsonen 2016/2017, som ikke tidligere har været så højt.

Derudover er der kommet styr på orkestrets arrangementer, koncerter og økonomi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med andre ord, så er det lykkedes at vende en kritisk situation til en positiv udvikling, som orkestret naturligvis håber fortsætter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...