Symfoniorkestret spiller Magiske Mozart for hele familien

8. maj 2018 Kultur

Magien er i fokus hos Sønderjyllands Symfoniorkester den 24. maj kl. 19 i Alsion til den årlige familiekoncert, som iår handler om Magiske Mozart. Orkestret har allieret sig med operasangeren Thomas Storm, som på sin helt egen måde vil viderebringe magien i Mozart til både børn og voksne. Derudover er der naturligvis også lagt op til en anden slags magi på scenen.

Aftenens dirigent er den unge Magnus Larsson.

Mozart er et navn alle kender – stor som lille.

Og det er et navn, der forbindes med stor musikalsk magi, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er denne magi Sønderjyllands Symfoniorkester sammen med operasangeren Thomas Storm vil give børn og voksne et indblik i til året familiekoncert.

4. klasserne i både Syd- og Sønderjylland og i Sydslesvig har allerede stiftet lidt bekendtskab med Mozarts musik til de årlige skolekoncerter, hvor mindre grupper af musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester har været ude på skolerne for at indvie børnene i magien i den klassiske musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musik, som mange opfatter kedelig, men det er den slet ikke.

For de kender nemlig den klassiske musik fra både film og spil, hvor klassisk musik er med til at skabe stemningen og føre seerne videre i forløbet.

Nu får både børn og voksne muligheden for at opleve magien i stort format med fuldt orkester.

Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn at nyde en time i selskab med symfoniorkstret.

Køb din billet HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...