Symfoniorkestret spiller Magiske Mozart for hele familien

8. maj 2018 Kultur

Magien er i fokus hos Sønderjyllands Symfoniorkester den 24. maj kl. 19 i Alsion til den årlige familiekoncert, som iår handler om Magiske Mozart. Orkestret har allieret sig med operasangeren Thomas Storm, som på sin helt egen måde vil viderebringe magien i Mozart til både børn og voksne. Derudover er der naturligvis også lagt op til en anden slags magi på scenen.

Aftenens dirigent er den unge Magnus Larsson.

Mozart er et navn alle kender – stor som lille.

Og det er et navn, der forbindes med stor musikalsk magi, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er denne magi Sønderjyllands Symfoniorkester sammen med operasangeren Thomas Storm vil give børn og voksne et indblik i til året familiekoncert.

4. klasserne i både Syd- og Sønderjylland og i Sydslesvig har allerede stiftet lidt bekendtskab med Mozarts musik til de årlige skolekoncerter, hvor mindre grupper af musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester har været ude på skolerne for at indvie børnene i magien i den klassiske musik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musik, som mange opfatter kedelig, men det er den slet ikke.

For de kender nemlig den klassiske musik fra både film og spil, hvor klassisk musik er med til at skabe stemningen og føre seerne videre i forløbet.

Nu får både børn og voksne muligheden for at opleve magien i stort format med fuldt orkester.

Det koster 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn at nyde en time i selskab med symfoniorkstret.

Køb din billet HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...